Specializare și practicăUniversitat de València

Mănâncă echilibrat!

moto-ul cel mai important

înghețatadesertul căruia
nu pot să-i rezist

sportul meu preferat:alergarea

Nu există aliment bun sau rău,
există cantități din alimente
care ne fac bine sau ne dăunează!

Preocupată de nutriție și de sănătatea familiei mele am început să studiez acest domeniu în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” cu temeinicia și pasiunea omului care face o a doua facultate atunci când realizează că științele economice (studiate și practicate) nu sunt tocmai pasiunea vieții sale și cu bucuria descoperirii unui domeniu care i se potrivește foarte bine.

În 2013, am urmat un stagiu de specializare şi practică în cadrul Clinicii Nutriţionale “Fundació Lluis Alcanyís” a Universităţii din Valencia, unde am învățat că educația alimentară și programele de nutriție personalizate sunt cheia succesului în atingerea greutății dorite și în păstrarea ei pe termen lung.

Sunt membru al European Society of Pediatric Gastroenterology, Hepathology and Nutrition (ESPGHAN), fac parte din Asociația Dieteticienilor din România (ADR) și Colegiul Dieteticienilor din România, sunt specialist recunoscut de către ILAE, Internațional League Against Epilepsy.

În activitatea mea de nutriționist dietetician acreditat am acumulat experiență în patologii diverse: patologie digestivă: boala Crohn, sindrom de intestin iritabil, boala de reflux gastroesofagian, steatoza hepatică, boala celiacă; patologie renală: insuficiență renală cronică, sindrom nefrotic; patologie pediatrică: erori înnăscute de metabolism, boala Crohn, diabet zaharat, obezitate, malnutriție. În 2019 m-am specializat în dieta cetogenică pe care o aplic în epilepsiile refractare la tratament.

Acestea reprezintă ariile mele de interes și le acord o atenție deosebită participând la cursuri de formare, specializări și congrese organizate în țară, dar mai ales în străinătate, care mă ajută să fiu mereu la curent cu ultimele noutăți în domeniu și mă bucur să le pot aplica cu succes și la pacienții mei.

În prezent, ofer consultații de nutriție în Cluj-Napoca la cabinetul propriu, la Spitalului Regina Maria și la Centrul EcoMedicalis. Consultațiile sunt adaptate fiecărui pacient şi fiecărei patologii, în scopul ameliorării simptomatologiei bolii sau îmbunătăţirii calităţii vieţii pacientului. În același timp, mă ocup de consilierea nutrițională a pacienților aflați în tratament cu hemodializă din Centrul Medical Avitum Cluj-Napoca.

Întotdeauna este loc de mai bine în alimentația ta, așa că te aștept cu drag, fie că te confrunți cu o problemă medicală, fie că vrei să-ți îmbunătățești calitatea vieții sau să previi apariția unor afecțiuni!

Centrul de dializă B. Braun Avitum Cluj

Consultanța nutrițională a celor peste 100 de pacienți aflați în tratament cu dializă din cadrul centrului medical.

Spitalul Regina Maria

Consultații de nutriție adaptate fiecărui pacient şi fiecărei patologii, în scopul ameliorării simptomatologiei bolii sau îmbunătăţirii calităţii vieţii pacientului.

Centrul EcoMedicalis

Consultații de nutriție pentru adulți și copii pentru diverse patologii.