Specializare și practicăUniversitat de València

Mănâncă echilibrat!

moto-ul cel mai important

înghețatadesertul căruia
nu pot să-i rezist

sportul meu preferat:alergarea

Nu există aliment bun sau rău,
există cantități din alimente
care ne fac bine sau ne dăunează!

Preocupată de nutriție și de sănătatea familiei mele am început să studiez acest domeniu în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” cu temeinicia și pasiunea omului care face o a doua facultate atunci când realizează că științele economice (studiate și practicate) nu sunt tocmai pasiunea vieții sale.

În 2013, am urmat un stagiu de specializare şi practică în cadrul Clinicii Nutriţionale “Fundació Lluis Alcanyís” a Universităţii din Valencia, unde am învățat că educația alimentară și programele de nutriție personalizate sunt cheia succesului în atingerea greutății dorite și în păstrarea ei pe termen lung.

Activitatea de nutriționist dietetician am început să o practic în cadrul Centrului Medical DIASAN, unde, timp de un an am acumulat experiență în patologia gastrointestinală: boala Crohn, sindrom de intestin iritabil, diverticuloză, gastrită, boala de reflux gastroesofagian, steatoza hepatică, celiachie, intoleranțe alimentare etc…

În prezent, ofer consultații de nutriție în cadrul cabinetului propriu adaptate fiecărui pacient şi fiecărei patologii, în scopul ameliorării simptomatologiei bolii sau îmbunătăţirii calităţii vieţii pacientului. În acelasi timp mă ocup de consilierea nutrițională a pacienților aflați în tratament cu hemodiliză din Centrul Medical Avitum Cluj și a pacientelor clinicii Novogyn unde susțin și cursurile de nutriție din cadrul Școlii Mamei.

Întotdeauna este loc de mai bine în alimentația ta așa că te aștept cu drag!

Centrul de dializă B. Braun Avitum Cluj

Consultanța nutrițională a celor aproximativ 100 de pacienți aflați în tratament cu dializă din cadrul centrului medical.

Spitalul Novogyn

Consilierea nutrițională a pacientelor spitalului care solicită acest serviciu și susținerea cursului de nutriție din cadrul Școlii Mamei organizat de către Novogyn.

Farmacia Elmafarm

Consilierea nutrițională a pacienților oncologici ai farmaciei.